God Jul & Gott Nytt År

God Jul & Gott Nytt År!

Vi summerar ett hektiskt år 2022 med högtryck på samtliga våra marknader samtidigt. Det är också ett år som bjudit på något man nästan tappat hoppet om, att faktiskt kunna träffas igen!

Marknad & Försäljning
Äntligen har vi kunnat träffas igen! Vi har välkomnat besökare hos oss och har även kunnat resa ut i viss mån för kund-/projektmöten och föredrag. Förhoppningen är att vi ska kunna göra ännu fler besök under året som kommer. Finnebäcks deltar i ett säljutvecklingsprojekt där vi med stöttning av en coach utvecklar och effektiviserar vårt arbete för att kunna frigöra mer tid till det bästa vi vet, kundkontakter! Förresten, du vet väl att Finnebäcks finns på LinkedIn? Följ oss där vettja!

Produkt
Efterfrågan på det brandklassade systemet Q-PIR har stadigt ökat under 2022. Dörrprogrammet har genomlysts och larmfamiljen har fått tillskott. Utöver vårt eget produktprogram så gör vi också lego-tillverkning till andra branscher. Även det produktområdet har haft en god volym 2022.

Leverans
Produktionen har gått för högtryck hela 2022. Vi har välkomnat flera nya medarbetare men har trots det kämpat hårt för att klara leveranstiderna. Vi vill skicka att tack till er fantastiska kunder som visat förståelse och samarbetsvilja för att hitta bästa möjliga lösning i en extra ordinär situation. Det kommer under 2023 presenteras några förändringar i arbetssätt som även kommer involvera dig som kund, med förhoppningen om att kunna lämna en tydligare information om leveranstidpunkt. Mer info om det kommer inom kort!

Material & Energi
Under året har vi sett små antydningar till stabilitet på råvarupriserna efter ett par turbulenta år. Även tillgången till råvarumaterial har förbättrats under 2022. Utmaningen i år handlar främst om utvecklingen på energipriset som plågar oss, liksom de flesta andra, hårt.   

Finalister till utmärkelse
En guldkant för oss 2022 var när vi utsågs till finalister för utmärkelsen Löfbergs Family Business Award. Vi vann inte priset men i stället vann vi nya bekantskaper och fick ta del av många fantastiska företags framgångar, utmaningar och framtidsvisioner samt massor med inspiration till att utvecklas vidare framåt.