Kyl- och frysrummen du vill ha - från Din egen fabrik

På Finnebäcks är det du som kund som styr över den kyl- och frysutrustning som till slut landar i din butik, ditt storkök eller i din livsmedelsfabrik. Du ställer kraven, vi ger dig goda råd och producerar det du behöver.

Våra produkter erbjuds i många utföranden, och framför allt för en rad olika ändamål. Vi producerar omfångsrika kyl- och frysrum för livsmedelstillverkning eller lagring. Vi tillverkar också små, smidiga kylrum, ibland nära nog i skåpformat. 

Oberoende av storlek kan du räkna med en funktionalitet och finish som svarar upp mot alla krav. Samtliga rum är komplett utrustade med dörrar eller portar, inredningar och övriga nödvändiga tillbehör.

Affärsvillkor 2023 >
ABM 07 Leveransklausuler för byggbranschen 2023 >

Där annat ej anges, i Finnebäcks “Affärsvillkor 2023”, gäller leveransvillkor enligt ABM07 (Allm. bestämmelser f. byggmaterialleverans).

NÄRHET

Din egen fabrik ligger i Edane, längs stråket mellan Oslo och Stockholm. Vårt läge ger oss unik närhet till dig som kund. Vi är aldrig långt borta.

PÅVERKAN

En direktkontakt med oss ger dig alltid snabb hjälp i kniviga och komplexa situationer. Ingenting är omöjligt. Vi lyssnar och här finns alltid någon att fråga.

DET LILLA EXTRA

Vi spänner bågen hårt och gör allt för att lösa det du inte ens trodde var möjligt. Goda relationer och stort ansvar genom hela projektet är en självklarhet!

Bygg ditt eget rum

Med hjälp av vårt beräkningsprogram kan du själv bygga ditt eget kyl eller frysrum här på webben. Här kan du välja mellan standardmått och att specialanpassa specifikt efter dina mått. När du är klar med ritningen skickar du in en förfrågan till oss och blir sedan kontaktad av en av våra säljare.

Isolera med Q-PIR eller Q-PUR?

Kyl- och frysrum från Finnebäcks erbjuds med två alternativa utföranden – Q-PUR och Q-PIR.

Båda systemen erbjuder marknadens bästa isoleregenskaper, smarta och stabila kopplingslås och en enastående flexibilitet sett till storlek och utrustning. Skillnaden ligger i isoleringen där unika Q-PIR svarar upp mot brandklassning B-s1, d0, certifierat av RISE i Borås.

Q-PIR

 • Brandklass B-s1, d0
 • Stabila kopplingslås
 • Plastbelagd varmgalvaniserad stålplåt
 • Högtrycksskummad PIR - Polyisocyanurat
 • Flexibel rumshöjd (steg om 300 mm, upp till 4500 mm)
 • Flexibel modulbredd (steg om 150 mm)
NYHET

Q-PUR

 • Brandklass B-s1, d0
 • Stabila kopplingslås
 • Plastbelagd varmgalvaniserad stålplåt
 • Högtrycksskummad Polyuretan
 • Flexibel rumshöjd (steg om 300 mm, upp till 6000 mm)
 • Flexibel modulbredd (steg om 150 mm)

Historien om Q

Finnebäcks panelsystem Q-Panel består idag av produkterna Q-PUR och Q-PIR.  Vid övergången till Q-Panel gick vi ifrån not och spont till en modern, symmetrisk paneldesign. 

Men vad är egentligen historien bakom Q? 

Hyr ditt kyl- eller frysrum av oss

Är du i tillfälligt behov av kyl- eller frysrum?
Finnebäcks har ett antal rum för uthyrning, per vecka eller för längre perioder. Enheterna är monterade på stålstativ med urtag för gaffellyft och är avsedda att placeras under skärmtak eller inomhus.

Vi står alltid redo att hjälpa till!

Hos Finnebäcks är svaren på dina frågor aldrig långt borta. Vi möter upp med kunskap och klara besked oberoende av karaktären på ditt ärende.