Finnebäcks levererar kyl- och frysrum till ICA Charlottenberg

Levererans av kyl- och frysrum till ICA Charlottenberg

Vid etableringen av ICAs nysatsning mot gränshandeln i Charlottenberg sommaren 2021, fick vi på Finnebäcks förtroendet att leverera samtliga kylrum och frysrum med tillhörande dörrar. 

ICA Supermarket öppnar nytt och modernt i Charlottenberg med invigning under hösten 2021. Finnebäcks AB har levererat kyl- och frysrumspaneler med tillhörande dörrar till den nyöppnade butiken. Panelsystemet som levererades är av det nya brandklassade systemet Q-PIR som har ett mycket lågt U-värde och är genom de ingjutna kopplingslåsen mycket lätta att montera. Q-PIR har även en unik stålplåt vars ytbeläggning varken brinner, ryker eller droppar. Plåten uppfyller dessutom korrosionsklass C4, egenskaper som Finnebäcks är ensamma om på den svenska marknaden.

Extra inspirerande då det var vårt första stora projekt med det brandklassade panelsystemet Q-PIR.