Är du i tillfälligt behov av kyl- eller frysrum? Hyr mig!

Vi har ett antal rum för uthyrning, per vecka eller för längre perioder för att upprätthålla drift under pågående byggnation eller vid event/arrangemang.

Mått (utvändigt): 2100 x 3300 x 2400 mm (BxDxH)
Lastningsmått: 4 flm
Vikt: 1100kg
Inredning: Hyllsystem i aluminium.
Anslutning: 16A 3-fas

Prisexempel:
1-2 veckor 2900kr/vecka (begär offert för längre hyrperiod).
(Frakt t.o.r. Edane samt lossning och återlastning på hyresplatsen tillkommer. Leveranstid 2-6 arbetsdagar)

Enheterna är monterade på stålstativ med urtag för gaffellyft, och är avsedda att placeras under skärmtak eller inomhus (port min. BxH=2300×2500 mm krävs för intransport).

Intresseförfrågan för våra hyrrum

Är du i tillfälligt behov av kyl- eller frysrum?
Finnebäcks har ett antal rum för uthyrning, per vecka eller för längre perioder. Enheterna är monterade på stålstativ med urtag för gaffellyft och är avsedda att placeras under skärmtak eller inomhus. Fyll i intresseförfrågan så återkommer vi inom kort

Hyr ditt kyl- eller frysrum - för en hållbar miljö

Våra rum för uthyrning är byggda av återvunnet material från vår produktion, där vi maskinellt bearbetar om paneler som av olika anledningar inte passerar igenom vår fabrikskontroll. På så sätt kan vi ta vara på paneler med skönhetsfel eller mindre kvalitetsfel och minskar kassation – en del av vårt hållbarhetsarbete helt enkelt!

Vi står alltid redo att hjälpa till!

Hos Finnebäcks är svaren på dina frågor aldrig långt borta. Vi möter upp med kunskap och klara besked oberoende av karaktären på ditt ärende.