Ny returstation och utbyggnad av mejerikylrum till Coop Styckåsen Arvika

Coop Styckåsen i Arvika var i behov av att bygga ut sitt befintliga kylrum i mejeriavdelningen och hade även önskemål om en ny returstation. Vi på Finnebäcks tog med glädje an oss uppdraget och bokade in ett planeringsmöte och gick tillsammans med kunden igenom eventuella lösningar och önskemål. 

Projektet omfattade flera olika delar, bland annat ett nytt kylrum för mejeriavdelningen, returstation, kontor och avskärmning till bageriet. 

För att få mer lagerutrymme i mejerikylen byggdes den befintliga lokalen ut med hjälp av våra väggpaneler där öppningen kläddes in med plåtprofiler. En pendeldörr monterades och även hyllinredning levererades till projektet.

Ett annat önskemål var att skapa en returstation för kunderna med hjälp av våra väggpaneler. Vi anpassade väggarna mot den befintliga ytterväggen för både glasfront och sockelparti och tillpassade håltagning för pantmaskiner. Vi levererade även en dörr försedd med elslutbleck och dörrstängare som monterades i väggpartiet som blev hela 6,5 m långt och 3 m högt. 

Tidigare postpaketsrum gjordes om till kontor där vi flyttade på väggar samt satte in en ny dörröppning. Även bageridelen förseddes med väggpaneler för att skärma av bageridelen i butiken. Här monterades lägre paneler för att minska insyn.

Alltid kul att vi på Finnebäcks får leverera produkter till kunder på hemmaplan!