Uppgradering av vår storsäljare Therming TP

Vi är stolta över att presentera uppgraderingen av vår storsäljare – pendeldörren Therming TP.

Den förbättrade Therming TP levereras nu med en smäcker och robust aluminiumkarm som både förbättrar estetiken och förenklar monteringen.

Vi vet att funktionalitet är avgörande när det gäller dörrar. Därför har vi även försett dörrbladet med en mjuk släplist mot golvet, vilket inte bara minskar ljud och drag utan också ökar tätheten. Det betyder att du kan njuta av en tystare och mer behaglig miljö.

Kombinationen snygg design och högkvalitativ konstruktion gör vår nya Therming TP till ett utmärkt val för miljöer som butiker, livsmedelsindustrier och lagerlokaler. Vi är övertygade om att du kommer gilla den lika mycket som vi gör!

Är du nyfiken och vill veta mer om Therming TP? Kontakta oss!