Din egen fabrik ger möjligheten att styra produktionen mot ditt unika behov

I vår moderna fabrik i Edane gör vi allt på ett ställe – tillverkar, säljer, konstruerar, projekterar och produktutvecklar. Egen produktion ger oss inte bara en god produktkännedom utan också möjligheten att på ett enkelt sätt styra produktionen mot ditt unika behov.

Som kund berättar du vad du vill ha, så tar vår skickliga och erfarna personal fram ett komplett paket. För även om vårt program innehåller standardprodukter, är det alltid du som kund som styr över den kyl- och frysutrustning som landar i din verksamhet. Vår standardiserade tillverkning ger oss korta byggtider och rummen kan tas i bruk snabbare.

Med hjälp av våra monteringsresurser kan vi även erbjuda hjälp med montering i stora delar av Sverige.

Bygg ditt eget kylrum

Men hjälp av vår beräkningsmodul kan du själv bygga ditt kyl- eller frysrum direkt på webben. Rummen finns i både standardmått och anpassade efter dina behov.

Kyl- & frysrum

Väl fungerande kyl- och frysrum är en viktig förutsättning för effektiv och hygienisk förvaring av livsmedel, arbete i laboratorier, lagring och varudistribution. Och vare sig utrymmet är stort eller litet, är vårt modulsystem genomtänkt och ger dig stora och smarta möjligheter för att bygga precis det rum du vill ha. Modulerna levereras i platta paket tillsammans med allt som behövs, och är enkla att montera. Rummen är färdiga att ta i bruk direkt efter montering. Vill du ha hjälp med monteringen har vi ett flertal montörer som kan hjälpa till, bland annat i Stockholm, Jönköping, Norrköping, Malmö och Halmstad.

Dörrar

Anslagsdörr, pendeldörr eller skjutdörr – vi har dörrar som passar alla behov. Vare sig det handlar om storkök, livsmedelsindustri eller servicebutiker har vi en dörr som passar just dig. Med vårt nya sortiment, Therming-dörrar, har vi dessutom skapat ännu större möjligheter för att anpassa produkterna efter dina förutsättningar.

Skjutdörrar och portar

Alla anläggningar har sin unika trafiksituation, och vi har ett brett program av anpassade portar för mer intensiv trafik med till exempel truckar och andra lastfordon:

Manuella skjutportar 
Motordrivna skjutportar med automatik
FLEX rullvägg
Snabbrullportar

Hyllor

Alla kyl- och frysrum behöver hyllor. Med vår stabila hyllinredning kan man lagra stora varumängder på en liten yta. Samtidigt förenklas arbetet med att hålla ordning på varorna i kyl- och frysrummen.

Vårt hyllsystem finns i både aluminium och rostfritt.

Tillbehör

Till kyl- och frysrummen finns ett omfattande sortiment av tillbehör och kompletterande produkter. Alla kan vi inte beskriva här, men kontakta oss gärna om det är någon speciell detalj du söker.

Hyr ett kyl- eller frysrum

När Arvika firade 100 år gjorde vi några kyl- och frysmoduler som vi nu hyr ut. Enheterna, som är 2 300 gånger 2 500 millimeter, är monterade på stålstativ med urtag för gaffellyft och är avsedda att placeras under skärmtak eller inomhus.

Du är välkommen att hyra enheterna, antingen per vecka eller längre perioder. 
Välkommen att kontakta oss för offert.

Frakt tur och retur till Edane, lossning och återlastning på hyresplatsen tillkommer.

Produktgalleri

I vårt produktgalleri hittar du tillbehör och reservdelar för snabb leverans.